De opdrachtgevers van Bureau Albatros

De opdrachtgever van Bureau Albatros Vanaf 1993 heeft Bureau Albatros werkgelegenheidsopdrachten uitgevoerd voor de gemeenten Culemborg, Tiel, Wageningen en Utrecht. Hieronder enkele projecten beschreven waar Bureau Albatros actief bij betrokken is.
Het Naaiatelier Sarafina is opgezet door stichting Dienstwerk in samenwerking met de sociale dienst Bommelerwaard. Het Naaiatelier is een plek waar cliënten vanuit de sociale dienst terecht kunnen om werkervaring op te doen en een opleiding te volgen.
KleurrijkWonen is een actieve, eigentijdse woningcorporatie met lokale vestigingen in Culemborg, Geldermalsen, Giessenlanden en Leerdam/Lingewaal. Het werkgebied strekt zich uit over een deel van de Alblasserwaard en Vijfheerenland in Zuid-Holland en de Betuwe in Gelderland. Dienstwerk werkt met KleurrijkWonen samen in de gemeentes Culemborg en Geldermalsen. Via de Klussendienst worden werkzoekenden uit de regio ingezet voor kleine en grote klussen bij huurders van KleurrijkWonen.
Dienstwerk is als een paraplu voor tal van projecten en activiteiten om mensen vooruit te helpen en zelfredzaam te blijven
In 2012 heeft Bureau Albatros werkzaamheden vericht voor de provincie Zeeland.
‘Auto Delen = Kosten Delen’ stimuleert het deelgebruik van auto’s in Zeeland. In samenwerking met MyWheels, die ervoor zorgen dat alles geregeld is en jij veilig op weg kunt.
In 2008 zijn er diverse projecten afgerond voor onder andere Pronvicie Utecht, Zeeland, Gelderland en de Stichting zorg en welzijn.